Ullared Krogshow

2022-10-15 - 2022-12-03 - Eventhallen, Ullared

Hösten 2022 är Ullared Krogshow äntligen tillbaka och bjuder på en unik show- och matupplevelse i Eventhallen i Ullared. Till tonerna av de mest medryckande hitlåtarna du kan tänka dig får du hänga med Radio Live som sänder direkt från Ullared hela kvällen. Skrattfest utlovas när sketcher, nyhetsrapportering och intervjuer avlöser varandra under kvällen.

Vår fantastiska ensemble, med bland annat Idol-finalisten Mollie Minott på scen, kommer roar dig med humor, musik och en lagom portion galenskap. Till showen njuter du av en välkomponerad trerättersmeny som är signerad Peder & Co i Ullared.

Mannen bakom Ullared Krogshow är Jens Classon, son till buskislegendaren Krister Classon och driver i dag den kreativa smältdegeln Studio Classon.

När, var, hur? Ullared Krogshow har premiär lördag 15 oktober 2022 och spelas varje fredag och lördag fram till 3 december. Krogshowen spelas som vanligt i den rymliga Eventhallen i Ullared. Insläpp och förmingel börjar klockan 18.30 och showen drar igång 19.30.

Biljettpris: 795 kr

Meny: Till showen njuter du av en trerättersmeny komponerad av Peder & Co i Ullared.