Falkenberg Dryckesfestival

2023-09-23 - Falkhallen, Falkenberg

VÄLKOMMEN TILL FALKENBERG DRYCKESFESTIVAL

Vi firar att det är tio år sedan som Falkenberg Öl & Whiskymässa arrangerades för första gången. Aldrig hade vi vågat tro att mässan skulle bli så populär bland både besökare som utställare som den blivit. Besökare har kommit från hela landet.

För att fira riktigt ordentligt så har vi i år bjudit in den populära kocken och TV-profilen Tareq Taylor. Passa på att prata med honom och smaka på hans egna viner på årets dryckesfestival.

2019 döpte vi om vår mässa till Falkenberg Dryckesfestival för att ännu mer förtydliga att det även finns vin, gin, rom och delikatesser utöver öl samt whisky. Även för att det är en festlig tillställning där man träffar vänner och får möjlighet att lära sig mer om drycker.

Lördag den 23:e september 2023 så öppnar vi åter Falkhallen i Falkenberg med massa spännande och kunniga utställare från bryggerier, destillerier och importörer. Våra utställare kommer löpande att presenteras på hemsidan samt på vår facebook-sida @FalkenbergOlWhiskymassa

På mässan säljs det dryckeskuponger i olika valörer som man betalar med i de olika utställarnas montrar för provsmak. Mat och delikatesser går även att betala med kort/kontant.

 Det finns Öl, Whisky, Vin, Rom, Gin, Destillat, Choklad, Delikatesser mm. I entréavgiften ingår två provningsglas, ett för öl/vin och ett för destillat.


Restaurang Ekholmen serverar sina världs berömda smörrebröd.

Åldersgräns 18 år.

Mer info på www.olowhisky.se 

Arrangör: FC Vin & Event AB

Fotograf: Peter Knutsson
Fotograf: Peter Knutsson