Kristofer Greczula

2022-04-08 - Falkhallen, Falkenberg

Stjärnskottet Kristofer Greczula har hittat hem i ett sound där magnetisk pop möter storslagen rock med influenser av Prince och David Bowie. Fredagen den 25 februari släpper han sitt debutalbum och åker därefter ut på en efterlängtad turné!


2020 var året då allt föll på plats för Kristofer Greczula. Efter en vilsen period kantad av psykisk ohälsa har han hittat hem i ett nytt sound - något vi får ta del av i det befriande debutalbumet "Live and Let Live". Albumet består av en ärlig samling låtar där lyssnaren verkligen får lära känna Kristofer och följa med på en resa genom hela känsloregistret.

- Jag är så peppad och stolt över de här låtarna - det känns genuint och verkligen som mig. Man kommer komma in i min värld och för mig känns det här som början på någonting större, säger Kristofer Greczula själv om debutalbumet.

Förutom en otrolig musikalisk talang och en unik stil så har Kristofer en närvaro som få kan mäta sig med. Han har skapat ett eget universum och vet hur man förmedlar känslor genom musiken. Nu åker han ut på turné för att förmedla känslorna hela vägen - live.

- Det är mycket känslor på plattan. Precis som i livet så går det upp och ner och det är så jag vill att det ska vara på mina livekonserter också. Du ska både bli jättelycklig men du ska också tillåtas landa och bli ledsen. Alla känslor ska få ta plats, säger Kristofer Greczula.

Turnén startar den 31 mars i Halmstad och åker sedan vidare till Göteborg, Falkenberg, Malmö, Helsingborg, Stockholm, Gävle, Skellefteå, Luleå, Umeå och Sundsvall. I de sista 6 städerna öppnar Kristofer Greczula för Mando Diao.

Local support-act Lily Arbor: Folkduon Lily Arbor som består av Felicia Darhult Störby och Lovisa Nilsson växte upp i Falkenberg, men är numera bosatta i Göteborg. Deras vägar korsades i Falkhallen på gymnasiet där de snabbt blev bästa vänner. Det var deras musikaliska kemi som förde dem samman och 2017 startade dem Lily Arbor. Med välbalanserad stämsång och djupt personliga texter skapar de tillsammans ett innerligt sound som har beskrivits som "en musikupplevelse utan fasader som känns både äkta och sårbar".

Praktisk info

Mingel från kl. 18.30.

Insläpp i blackboxen från kl. 19.00

Local support-act kl. 19.30

Kristofer Greczula - ca kl. 20.15

Numrerade platser i Falkhallens blackbox på parkett och läktare.

Evenemangets längd: ca 90 min, ingen paus.

Åldersgräns: Du ska ha fyllt 18 år för att komma in. Vi godkänner dock att ungdomar mellan 13-18 år kommer in på konserterna i målsmans sällskap.

Handikapplatser: Bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Biljettavgifter: Priset inkluderar 25,00 SEK i serviceavgifter

Biljettgräns: Det finns en begränsning på 15 biljetter per bokning till evenemanget. Om biljettgränsen överskrids kan Ticketmaster komma att makulera enstaka biljetter eller hela bokningen.

Arrangör: FC Vin & Event