TJÄNSTER

ARTISTBOKNING

Med vårt breda kontaktnät i branschen bokar vi cirka 150 artister om året, både till våra egna evenemang men även på förfrågan.

ARRANGÖR

Vi skapar evenemang som vi tror på och tycker är kul, både i samverkan med andra arrangörer och på egen hand.

PROJEKTLEDNING

Vi projektleder både små och stora evenemang. Genom åren har vi jobbat med bland annat Eksjö Stadsfest och En kväll i Juni.

UTRUSTNING

Vi hyr ut allt man kan tänka sig behöva till ett evenemang. Från scen, teknik och tält till lampor, möbler, bestick och personal.

CATERING

Med vår långa erfarenhet som krögare och eventarrangör kan vi leverera restaurang och barlösningar till både de stora och lilla eventet.

LOKALUTHYRNING

Vi har tillgång och kontakter till ett flertal eventlokaler. Eventhallen i Ullared har en kapacitet på 350 sittande gäster och passar bra till show, mässa eller konferens.

OM FBG EVENT

FBG Event är ett samarbete mellan Fredrik Carlsson Sjöö/FC Vin & Event och Peder Andersson/Peder & Co i Ullared. Tillsammans har vi en bred erfarenhet kring event, catering, projektledning, artistbokning och mycket mer. Genom FBG Event arrangerar vi konserter, shower, mässor och evenemang främst inom Falkenbergs kommun men även i övriga Sverige där efterfrågan finns. Vi fungerar också som leverantörer av teknik, catering och utrustning inom event, till både företag och privatpersoner.